Afvaskning af farver efter et Fun Run og leg med farver

Når dit Fun run er vel overstået, og alle er fyldt med farver efter en herlig fest, kommer rengøringsdelen.

Men der er ingen grund til bekymring, da vores farver fra Fun-run.dk som regel nemt kan vaskes af både kroppen, tøj og sko.

Sådan vasker du farverne af

Hvis farven ikke er kommet i kontakt med vand, som regn eller sved kan farven let børstes af kroppen og tøjet, fejes op fra vejen eller sågar blæses eller let fejes væk.

Farvestationer inkl. start og målområdet vil som regel være fyldt med farve. Heldigvis indeholder farverne ingen ingredienser, der kan skade hverken naturen eller dyrene. Pulveret forsvinder langsom med blæsten og skylles helt væk fra vejen og græsset efter den første regn.

Rengøring af deltagere, tilskuere og gæster.

Fra ansigtet, arme og ben kan det meste af det farvede pulver nemt tørres af. Et brusebad vil klare resten. Som skole/institution eller ejer af en campingplads  skal man ikke bekymre sig for om toiletterne bliver svinet til, da alt farve nemt kan skylles væk ved den daglige rengøring.

Hvis du er lyshåret eller har farvet hår kan det tilrådes, at putte en oliering i håret inden start. Det hjælper med til, at få farven hurtigere ud efter løbet. Men med vores kvalitetsfarver oplever vi sjældent, at der er nogen der ikke kan få farven ud af håret efter første vask. Ved gentagende farvning af håret kan håret været ødelagt og de fine små partikler af farve vil derfor sidde bedre fast i dit hår. Har du derfor farvet dit hår flere gange anbafaler vi brug af kasket, bandana eller smører håret ind i en hårolie for at beskytte det mod farven. Spørg den nærmeste Matas eller din frisør til råds.

Det kan tage 1 eller 2 hårvask før alt farve er væk, og de sidste pletter er skyllet ud af øre og næse samt hovedbunden. Vi oplever, at det er den røde farve, der som oftest vil sidde tilbage i hovedbunden 2-3 dage afhængig af, om du vasker dit hår hver dag. En tur i svømmehallen kan også være med til at tage det sidste, så find den nærmeste swimmingpool og tag en dukkert.

Har du ødelagt hår i forbindelse med at du har farvet dit hår flere gange, kan en hårkur ved frisøren få farven hurtigere ud.

 

 

Gode råd

Man kan selvfølgelig være bekymret for rengøring af tøj og sko efter en tur gennem et Fun Run. Vi råder da også alle løbere og gæster til ikke, at deltage i deres bedste tøj eller dyreste par sko, selvom farverne let kan vaskes af igen.

Læder og ruskind er især kendt for at absorbere farvet pulver, så undgå at bruge vores farver iført tøj eller sko lavet af dette materiale.

Vores 2 hovedleverandør har leveret pulverfarve til hundredvis af løb verden over. Vi kan derfor garantere alle kunder en fantastisk sjov eftermiddag, hvor du trygt kan kaste om dig med alle regnbuens farver sammen med dine gæster.