Med et Mini fun run kan dine gæster, besøgende eller deltagere få en fantastisk oplevelse sammen. Her kan alle være med, både de mindste, de unge og de ældste i familien. Der er garanti for, at dine gæster går smilende og glade fra et Mini fun run arrangement.

Vores Mini fun run henvender sig blandt andet til:

  • Forlystelsesparker
  • Skoler
  • Børnehaver
  • Campingpladser
  • Byfester
  • Indsamling og donations aktivitet
  • Foreninger
  • Sportsklubber
  • Kræmmermarked
  • Kulturarrangementer

Vores farver er af højeste kvalitet, hvilket betyder, at dine gæster trygt kan kaste sig ud i den helt store farveregn uden at bekymre sig. Vores farver er EU-godkendt på alle tænkelige måder. Mange Holi colors kan sidde på kroppen, tøjet og håret i op til en uge efter brug, men vores farver vaskes stort set væk efter det første bad. Det samme gælder de farver, der ligger på græsset, veje og stier. Hvis de ikke er blevet våde, kan det fejes sammen eller skylles væk. Solen og den første regn fjerner de fleste sidste spor . Farvene er ikke skadelige for Mennesker, naturen eller dyrelivet. Farverne er helle ikke brændfarlige.

 

Aktiviteten

Et Mini fun run kan stilles op og afvikles forholdsvis nemt og hurtigt, uden den helt store forberedelse og på et mindre område.

Startområdet skal have en form for musik og speaker. Det kan være alt fra en lille Bluetooth højtaler på skolen til den helt store scene med DJ, dansere, scenelys og effekter i forlystelsesparken.

Banen består af en lille rute på ca. 800 – 1000 meter. På ruten placeres 3 farvestationer. Ruten kan placeres med forhindringer, i skoven, på en græsplæne eller på stranden.

Ved starten tælles der ned fra 10 mod en stor fælles farveeksplosion. Farveeksplosionen er samtidig starten på den første runde. Når deltagerne kommer tilbage efter turen, danses der foran scenen indtil alle deltagere er klar til næste runde. Speakeren kan vælge at lave forskellige aktive udfordringer sammen med deltagerne inden næste runde. Se alle vores forslag i konceptet omkring Mini fun run som kan downloades her fra siden.

Start dit eget Mini fun run for f.eks 50 deltagere til kun DDK 3400,- inkl. alle farver og digital download af vejledning. Prisen pr. person er kun DDK 49,- ved 100 deltagere eller derover.

Vi har også vores unikke Fun run medaljer, der kan tilkøbes for kr. 20,- pr. stk. og flotte solbriller i 10 forskellige farver til kun 40,- kr.

Solbrillerne beskytter deltagernes øjne mod farven og kan med fordel sælges til deltagerne på aktivitetsdagen.

Bestil et Mini fun run her eller kontakt os, så vi sammen kan vurdere dine behov til et Mini fun run og vejlede dig bedst muligt.

Vi stiller os gerne til rådighed for opsætningen af jeres første løb, så I kommer godt i gang. Vi vil, med vores erfaring vejlede og guide jer til den perfekte start på denne imponerende aktivitet.

Vi ønsker den bedst mulige oplevelse for Jer og alle Jeres gæster.

Kontakt os her

mail: info@fun-run.dk

Mb: 91918282