Mini fun run på din skole

Ved at lave et Mini fun run på din skole kan du nu både tjene/ indsamle penge og samtidig lave en fantastisk farvefest for hele skolen. Det bedste af det hele – det koster dig ikke én krone.

Alt du skal gøre er at bestille konceptet hos fun-run.dk, finde ud af hvordan dit Mini fun run skal afvikles, hvor på skolen arrangementet skal afholdes, printe og sætte plakater op på skolen og reklamere for løbet. Vi leverer konceptet og farven, sørger for billetsalget online og sætter Jeres samlede indtjening ind på Jeres konto.

Konceptet kan f.eks arrangeres af:

  • Skolens klasser
  • Elevrådet
  • Forældrebestyrelsen
  • Sfoen
  • Fritidklubben
  • Forældreråd
  • Skolebestyrelse
  • Lærerne
  • Pædagogerne

Det kræver blot en minimum tilmelding på 50 personer – Jeres løb kan være lige så stort, som I ønsker og jo flere der deltager, jo flere penge får I samlet sammen.

For hver person der tilmelder sig, modtager I mellem kr. 10,- & kr. 15,- afhængig af antal deltagere, – Det er hele 30% af billet indtægterne!

50 – 100 deltagere = kr. 10,- pr. deltager

101 – 1000 deltagere = kr. 15,- pr. deltager

 

 

Vi sørger samtidig for alt det praktiske omkring tilmelding og online betaling.

Prisen for at deltage i jeres Mini fun run er kun kr. 49,- pr. person

10 dage før jeres Mini run run skal afvikles kan I afhente alt det farve I skal bruge til løbet. Vi sender også til hele Danmark efter forud indgået aftale.  Farvemængden beregnes efter deltager antallet. Efter arrangementet er afholdt, modtager I indenfor 3 arbejdsdage pengene, som I har samlet sammen.

Pengene bliver sat direkte ind på jeres konto.

 

 

Farveeksplosion lige før en af de tre runder til Mini run fun!

Som sagt ingen penge op ad lommen, til gengæld får I lov til at afholde et super sjovt arrangement for hele skolen og samtidig tjener I penge til klassekassen, lejrskolen, eller hvad I finder på at samle penge ind til.

Se skemaet her, der viser, hvad I kan tjene. Det starter ved 50 deltagere som giver 500kr til klassekassen

 

 

F.eks kan I tjene 6000kr ved blot 400 deltagere. Husk på, alle klassetrin kan være med, sammen med mor, far og bedsteforældre. Man er aldrig for ung eller for gammel til at være med i et Mini fun run og samtidig går 30% af billetprisen til Jeres indsamling.

Slut med kagesalg og bilvask! Nu er det tid til en aktiv indsamling med fokus på bevægelse og sjov.

Vi har udarbejdet en udførlig vejledning til hvordan I kommer godt i gang med Jeres Mini fun run. Start med at downloade beskrivelsen på vores hjemmeside og se om det er noget for Jer.

Klik her for at downloade beskrivelsen – er under udarbejdelse 🙂

I er meget velkommen til at kontakte os, hvis I har yderlige spørgsmål.

Glæd dig til en fest, skolen sent vil glemme, og med stor sandsynlighed vil lave til en tradition efterfølgende.