Fun run er et sjovt og underholdende farveløb for alle, som elsker at grine og have det sjovt, mens kroppen er i bevægelse.

 

 

Grundidéen med Fun run er, at skabe en helhedoplevelse for både deltagere og tilskuere. Vi har taget udgangspunkt i det populære trailløb, hvor deltagerne sendes ud i naturen gennem de naturlige forhindringer, der allerede findes i skoven. Vi blander de flotte indtryk naturoplevelsen giver deltagerne med vanvittige farver kaldet Holi colors. Holi colors stammer oprindelig fra Indien, hvor man hvert år bruger disse farver til at fejre, at vinteren er forbi.

 

Til Fun run bruges farverne via et selvvalgt antal farvestationer, hvor løberne bliver sprøjtet til med farverne samt en farveeksplosion ved start og ved målfesten, hvor deltagerne sammen kan fejre gennemførelsen af løbet/gåturen i naturen. Fun run er designet, så alle kan deltage og blive udfordret. Om det er første gang, du skal ud og gå langt, kører med klapvogn, kørestol eller du er daglig langdistanceløber, ja så vil alle få en fantastisk fælles oplevelse med masser af bevægelse, sjov og ballade.

 

 

På løbspladsen skal der være noget for både tilskuere og deltagere. Fun run laves derfor ofte i forbindelse med et kræmmermarked som understøtter den hyggelige atmosfære eller andre aktiviteter som skoler, institutioner, firmaer, foreninger, klubber eller campingpladser har planlagt.

 

 

Vores signaturløb foregår hvert år i Fredericia med start fra det vi kalder Fredericias hyggeligste plet, Nordbohuset. Løbet er hvert år startskuddet på en stor Sankt Hans festuge, hvor frivillige beboer fra området samler penge ind til at forbedre Nordbohuset og området omkring, til gavn for alle der besøger Fredericia Nord.

Hos Fun run vil vi gerne stille os til rådighed med vores erfaring omkring opsætning af et Fun run på din skole, institution, forening, virksomhed, klub, campingplads eller by. Et Fun run kan laves i alle størrelser fra helt ned til 50 personer og op til 2000 personer. Det kan selvfølgelig laves større, men for at bevare den hyggelige og intime oplevelse ved et Fun run, råder vi folk til, ikke at lave det større end de 2000 deltagere.

Vi tilbyder også det vi kalder Mini fun run, som henvender sig specifikt til campingpladser. Her starter deltagerantallet ved kun 20 personer og op til de 100 personer.

Vi kan være behjælpelige med alt fra rute, billetsalg, oprettelse af hjemmeside, leje af målportal og selvfølgelig indkøb af Holi colors og andet udstyr. Du finder alle vores produkter i shoppen på siden.

Start dit Fun run med at ringe eller skrive til os, så laver vi en samlede vurdering af, hvad jeres behov er til jeres Fun run løb.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Mail: info@fun-run.dk

Mb: 91918282